Cases

Engineeren en uitvoeren besturingskast sealunit

Huidige besturingskast voldeed niet aan de CE

Met dit vraagstuk kwam deze klant bij ons terecht. Tevens wilde ze de Sealunit integreren in de huidige lijn. Deze mooie opdracht hebben wij helemaal mogen engineeren en realiseren.

Bouwen afdelingsinstallatie

Een grote en overzichtelijke installatie met bedieningslessenaar

Deze besturingskast is voor een gehele afdeling met diverse machineonderdelen. In dit project hebben wij een TP1200 HMI verwerkt voor de bediening en een Siemens 1500 PLC gebruikt voor de aansturing. Dit project hebben wij geheel mogen verzorgen van het engineering tot aan het maken van de kabel labels en coderingen. Oh ja, en de machinesoftware niet te vergeten.

Elektromotor toerensturing maken

Huidige elektromotor was niet in toerental regelbaar

Nu wel dankzij deze frequentieregelaar. Deze wordt aangestuurd met profibus en is instelbaar op de hmi touchscreen. Daarbij niet te vergeten de nazorg. Ook heb ik de elektrische schema’s weer netjes up to date gebracht.

Engineeren en uitvoeren verwarmingsbesturing

Besturingskast ombouwen

Opdracht: Water moet worden verwarmt en regelen naar de ingestelde waarde. Hiervoor een besturingskast gebouwd met bijbehorende schema’s en montage.

Verouderde besturingskast vervangen

Inclusief S7-1500 PLC met software

Nieuwe Food grade besturingskast gemaakt. Inclusief nieuwe S7-1500 PLC met software. En bijbehorende elektrische schema’s

Afzuigventilator toerengeregeld maken

Frequentieregelaar in waterdichte kast

Voor deze klant een frequentieregelaar in een waterdichte kast gemaakt.

Hydrauliekpomp functioneert niet goed

Snelle storingsoplossing

Na het doormeter kwamen we tot de conclusie dat de ster driehoekschakeling was versleten. Deze geheel uitgewisseld en de productie kon worden voortgezet.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op.